Köksmagasinet på Rommehed har kontinuerligt olika evenemang i aktivitetslokalen. Det kan vara slutna sällskap som har möten, bröllop eller firande av bemärkelsedagar.

Du kan hyra lokal hos oss för just ditt evenemang och vi har en komplett lokal med köksutrustning och teknik. Läs mer på sidan hyra lokal om vilka möjligheter som finns och vad vi kan hjälpa till med.

Evenemang i varierande former

Våra evenemang på Rommehed i Borlänge är av varierande typ. Det kan vara en form av minimässa som vi bjuder in till inom kök eller en inspirationsdag för par som går i bröllopstankar. Vissa evenemang är helt gratis och vissa evenemang kostar ett mindre belopp, vilket beror på vilken föreläsare vi anlitar.

Att använda vår lokal som en samlingsplats för olika grupper och personer är något som vi verkligen vill utveckla då lokalen finns i en gammal anrik miljö och har en central anknytning både till Borlänge stadskärna men också som en central punkt i Dalarna.

Talking Thursdays hos Köksmagasinet

Under 2020 har vi startat upp vår föreläsningskoncept Talking Thursdays som vi hoppas blir ett omtyckt evenemang i Dalarna.

Här är tidigare föreläsningar

  • Per Holknekt – 3 september 2020
  • Uppehåll pga pandemi

Utvalda torsdagar bjuder vi in olika intressanta personer som i våra lokaler får möjlighet att berätta sin historia. Ämnet är brett och kan innefatta olika branscher och upplevelser.

Tanken är att dessa personer kan inspirera och locka en publik som kan få nya insikter, eller bara lyssna på ett intressant föredrag eller presentation under trevliga former.

Vi har lagt evenemangen för Talking Thursdays från klockan 17:00 så att det enkelt går att ansluta efter jobbet. Vi öppnar dörrarna lite tidigare, ungefär klockan 16:30 så det finns tid att avnjuta lite kaffe och tilltugg. Vanligtvis håller evenemanget på fram till senast klockan 19:00.

Hos Köksmagasinet på Rommehedslägret är det enkelt att parkera då vi har en hel grusplan framför byggnaden med gratis parkering.

Tipsa om evenemang

Tipsa gärna dina vänner och bekanta om våra evenemang så att fler upptäcker möjligheterna att ta del av en inspirerande föreläsning tillsammans i trevliga lokaler.

Du hittar våra evenemang här nedan och på vår Rommehedslägret facebook sida.