Köksplanering

Så här fungerar offerthanteringen

Nu kan du rita själv med vårt enkla moodboard så räknar vi på ditt nya kök.

Hämta moodboardet direkt här

Låt oss räkna på ditt nya kök, platsbyggt är väldigt kostnadseffektivt, vi vet och har många nöjda kunder genom åren. Oavsett ditt behov har vi en lösning som passar dig, läs mer här om hur vi arbetar med priser och offerter och vad vi kan hjälpa till med.

 • Prisförslag på en färdig ritning

  Ni har en färdig ritning på ett kök och vill undersöka vad ett kök kostar genom Köksmagasinet. Ni skickar in ritningen och jag återkommer med ett prisförslag.
  Kostnaden för denna tjänst är 0:-.

 • Ni skickar in mått och underlag, jag ritar köksförslag

  Ni skickar in mått och önskemål om vad ni vill ha i köket. Bifoga gärna lite bilder på hur nuvarande kök ser ut samt kontaktuppgifter så talar vi om ert nya kök innan jag gör en ritning. Kostnaden för denna tjänst är 2.500:- inklusive moms. Om förslaget leder till att ni beställer kök av mig så drar jag såklart av denna kostnad.

 • Kundbesök och ritningsförslag

  Jag kommer hem till er, diskuterar köket och de behov och lösningar som önskas. Efter mötet sammanställer jag allt och tar fram ett ritningsförslag. Kostnaden för denna tjänst är 4.900:- inklusive moms. Gäller inom en radie av 10 mil från kontoret i Borlänge. Om förslaget leder till att ni beställer kök av mig så drar jag såklart av denna kostnad.

Kontakta mig på telefon eller mail:

Marie +46 70 565 24 90

marie@koksmagasinet.se