Välkommen till Köksmagasinet

Jag heter Marie Nilsson och har ritat, planerat och sålt kök i över 30 år. Eftersom jag fortfarande jobbar kvar så måste det ju betyda att jag är skapligt bra på det jag gör ! Jag tycker det är riktigt kul att hjälpa kunder med deras köksdrömmar och se hur köken växer fram.

Jag har lärt mig mycket under åren och har samlat på mig många nöjda kunder och kan rada upp det ena fantastiska köket efter det andra. Jag hjälper gärna även dig med dina köksfunderingar och planer. Att få se ditt drömkök förverkligas är min belöning och förhoppningsvis tjänar jag en liten slant på affären också. Inget kök är det andra likt, alla har sin personlighet och din ombyggnad och investering ska hålla många år framöver. Så om du väljer att ta hjälp från början blir köksresan lätt.

Kontakta mig för ett möte, ring 070-565 24 90 eller titta på vår kontakta oss sida.

Besök utställningen Mejeriet i Leksand

På vår utställning Mejeriet i Leksand kan du få ett helhetsintryck av våra köksleverantörer där vi har flera olika köksmiljöer som du kan inspireras av.
Köksmagasinet samarbetar med övriga deltagare i Dala Inredningsgrupp (Rättviks Trappfabrik, Dala Ledstång & snickeri, Björkbergs Produkter, Krukan på Mon och Färgapoteket ), vilka också visar sina produkter på Mejeriet.

Marie Nilsson

För detaljerade öppettider, se vår Kontakta oss sida.

Välkomna!

Marie +46 70 565 24 90
marie@koksmagasinet.se