Nu kan du ta del av den unika föreläsningen med Per Holknekt som vi kan garantera når ut till alla.

”Kan jag, kan du, kan vem som helst”

 • Vem – Per Holknekt
 • Vad – föreläsningen ”kan jag, kan du, kan vem som helst”
 • När – 3 september, 2020
 • Tid – klockan 17:00 – 19:00
 • Var – Rommehedslägret 9, Borlänge, Köksmagasinet
Per Holknekt Evenemang Talking Thursdays Köksmagasinet Borlänge

Per vet verkligen vad han talar om då han har en livsresa som nog inte många kan mäta sig med och du har chansen att ta del av hans erfarenheter och tankar.

Per har grundat nästan 40 bolag, varav ett är Odd Molly som värderats till en miljard kronor. Han har även varit på botten av samhället då han missbrukade bort sina tillgångar och familj. Per levde som hemlös på gatan och sålde Situation Stockholm.

Per Holknekt har en unik fömånga att förvandla aska till eld. I föreläsningen får du berättat av Per själv om motgångar och de framgångar han har fått. Bland annat årets bolagsgrundare, årets exportbolag, årets inspiratör och flera andra.

Det handlar om att använda den kunskap man har på rätt sätt och du kan ta del av denna tillsammans med Per på detta evenemang i Borlänge.

Varför ska du gå på föreläsningen med Per Holknekt?

 • Du får del av en unik livsresa där Per berättar om både sina motgångar och framgångar. En helt unik resa som fascinerar och inspirerar. Det kommer ge dig en ny insyn i att allt är möjligt.
 • Du kommer få en stor dos av inspiration och får träffa en entreprenör som delar med sig av sina livserfarenheter på alla olika nivåer, både inom företag och privat.
 • Den här föreläsningen sätter spår och du kommer att komma ihåg den länge i efterhand. På samma gång lär du dig om tekniker för förändring som kan ta dig vidare i nästa steg i din utveckling.

Per Holknekt har en fantastisk entreprenörsförmåga och kan kan snabbt anpassa sig till olika situationer. Att bygga upp verksamheter och sedan få dem raserade beroende på sina egna beslut inom missbruk.

Per har även skrivit boken Per Holknekt 1960-2014 där han berättar mycket om sin historia och på detta evenemang får du höra mer om detaljerna i boken.

Att lyckas, att sen förlora och sedan åter visa att man kan ta sig till toppen igen är något som Per Holknekt är ett levande bevis på.
I den här föreläsningen med Per Holknekt får du veta hur Per har lyckats med sin resa genom livet.

Boka biljett evenemang föreläsning Per Hoknekt

Vi välkomnar dig till vår trevliga aktivitetslokal på Rommehedslägret i Borlänge.
Tänk på att inte vänta med att boka biljett då det finns risk för ett utsålt evenemang.

Så här gör du för att köpa biljett till Talking Thursdays föreläsning med Per Holknekt.

 1. Biljettpriset är 395 kronor
 2. Swisha beloppet till 123 688 87 13 (Köksmagasinet AB) och ange din mejladress i meddelandefältet på betalningen
 3. Kvitto samt biljett kommer på din mejl

Välkomna!