Hej igen! Nytt decennium…hur låter det? Ungefär som om man blivit hundra år gammal. Och vet ni så kändes det för mig innan jul. Allt kom ifatt mig, hade ju verkligen pressat både mig och kära maken till bristningsgränsen för att bli färdigoch nu blev det även en företagarfrukost i Rommehed i December.

Efter invigningen den 6:e september 2019 var det dags att kavla upp ärmarna ännu en gång och börja planera, rita och sälja kök. Det är ju trots allt det jag lever på 😊 det kom flera nya kunder under invigningen och jag har haft fullt upp under hösten. Veckan innan jul sålde jag sex kök!

Mejeriet i Leksand har nya hyresgäster

Under hösten har vi även modifierat verksamheten på Mejeriet i Leksand. Jag har ju svårt att vara på två ställen samtidigt men vill inte släppa utställningen i Leksand helt. Jag kommer att finnas på plats torsdagar 10-14 samt hålla möjligheten öppen för bokade besök på andra tider såklart. Känns dock redan som om de flesta kunder hittar till, och har vägarna förbi Romme.

Det har byggts upp en liten frisersalong på Mejeriet ”Studio Mejeriet” den drivs av Ulrika och Andrea två pigga och glada tjejer som håller fint och verkar trivas på Mejeriet. Återigen ett ”winwin” koncept som hittat en fin form. Övriga företag som finns på Mejeriet är Per Erik Mats/ Björkbergsdörren som visar dörrar och fönster av hög klass. Mia Svalänge/Lycka Form med sina dalainspirerade mattor, filtar, postlådor mm. Anna Jonsson/Mäklarhuset Borlänge som har hyrt ett kontor/konferensrum där de kan träffa kunder. De söker dessutom ny mäklare till Leksandsområdet, tveka inte att höra av er till Anna ifall jobbet verkar intressant!

Onsdag den 18 december erbjöds jag möjlighet att öppna mina lokaler för att hålla företagarfrukost i Rommehed. Det var Näringslivskontoret i Borlänge i samarbete med Företagarnas som bjöd in. Frukosten blev fullsatt  – det dök upp hela 90 personer till köksutställning Rommehed och fyllde mina lokaler med massor av glädje och energi under ett par timmar. Officerssalongen fixade frukost åt oss all med bravur.

Jag fick även utrymme att berätta lite om mig själv och min 30-åriga köksresa för alla företagare som var inbjudna av Näringslivskontoret och Företagarna. Köksmagasinets köksresa har nu slutligen landat på Rommehedslägret… men den berättelsen får komma i nästa blogginlägg!

Ha det nu så fint tills vi hörs igen 😊