Köksutställningen Rommehed kräver avkoppling och semester

Ja ni mina vänner… det har varit en lång och arbetsam vår. Flera gånger har jag tvivlat på att projekt Rommehed var så smart att dra igång ? men i skrivande stund sitter jag på ett plan på väg mot sydligare breddgrader för att vila både kropp och knopp ett tag. Helt enkelt krävs det lite semester och avkoppling för att ladda om.
Jag måste rikta ett stort tack till min kära make som skruvat isär köksmiljöer, lastat köksmiljöer, transporterat köksmiljöer från Mejeriet i Leksand till Rommehedslägret 9 där han lastat av köksmiljöerna och skruvat upp dem på ny plats… för några veckor sedan blev han tvungen att operera sig för navelbråck… gissa om jag fick lite dåligt samvete, köra slut på den bästa maken i världen det var ju superdumt! Nåväl nu är han tillbaka i matchen och jag hoppas lite vila ska göra gott!
I morse innan jag åkte och simmade var jag ut till köksutställningen i Rommehed och fotade lite, tänkte ni kunde få se lite hur det äntligen böjar växa fram fina köksmiljöer ?

Köksutställning Rommehed

Köksutställning Rommehed

Köksutställning Rommehed

Köksutställning Rommehed

Köksutställning Rommehed

Köksutställning Rommehed

Det är inte färdigt än på långa vägar men jag har fått till ett mysigt kontor byggt av… gissa vad… helt rätt, köksskåp som jag tidigare haft i Leksand.

Köksutställning Rommehed

Köksutställning Rommehed
Nya fina köksskåp från Lidhults har tidigare landat i Rommehed , Slätten ljusgrå ask infällda luckor, överfalsad miljö modell Kösen Diamantgrå. Ett härligt skåp i oljad ek som kan tänkas användas som bakskåp eller skafferi…
Under veckan har det även ramlat in lite nytt från Kungsäterkök som skall monteras, krafterna tog dock lite slut så vi tar tag i detta när vi fått lite sol och vila. Jag har fått skåp i modell Funkis, fanerad asklucka i skiffergrönt utförande. En annan miljö kommer att vara Torestorp svartmålad MDF med vitrinluckor modell Romb. Det blir kul att sätta tänderna i om ett par veckor! Återkommer med nya blogginlägg…