Planering inför lansering av köksutställningen Rommehed

Semester… vecka 28-29 håller köksmagasinet stängt i sina utställningar både i Leksand och i Borlänge. Och vad tror ni köksmagasinet ägnar sig åt då? Jo en välbehövlig vila och uppladdning inför arbetet med att färdigställa vårt nya showroom och hela köksutställningen Rommehed.

 
Köksmagasinet Marie Nilsson Köksutställning Leksand
Köksmagasinet Marie Nilsson Köksutställning Rommehed Borlänge
 
Köksmagasinet Marie Nilsson Spanien
Köksmagasinet Marie Nilsson Spanien
Köksmagasinet Marie Nilsson Spanien

Vilan sker i en solstol på Carabassi beach utanför Alicante i Spanien. Uppladdningen sker på cykel i kuperad spansk terräng, eller simmandes i den 15 meter korta poolen på området, många volter blir det.

 
Köksmagasinet Marie Nilsson Köksutställning Rommehed Borlänge
Köksmagasinet Marie Nilsson Köksutställning Rommehed Borlänge
Köksmagasinet Marie Nilsson Köksutställning Rommehed Borlänge

Jag hinner även med att fundera ut vilka uppgifter jag ska sätta dotter Madelene på när vi kommer hem (hon har lovat att sommarjobba för mig) det blir nog huvudsakligen målning och tapetsering för att bli någotsånär klar tills vi öppnar köksutställningen Rommehed fredag den 6:e september kl 10.

Jag hinner även sortera mina tankar om hur lokalerna i Rommehed ska användas framöver. Jag är ju helt klar på att ”min del” på 200 kvm ska användas för att visa kök i huvudsak.

Jag kommer även att fortsätta jobba med skjutdörrar, garderober och badrum ifall nån har behov.

Jag hoppas även på att få visa ett ”VINRUM” vilket är det senaste som skall klämmas in i ett modernt hem. I köksutställningen Rommehed kommer jag precis som i Leksand att ha ett inkopplat kök som man kan hyra för att laga mat i glada vänners lag. Håll även utkik efter våra ”talking Thursdays” under hösten, inbjudna gäster får berätta nåt spännande medans vi fixar lite käk tillsammans. Har du förslag på spännande gäster så hör av dig!

 
Köksmagasinet Marie Nilsson Köksutställning Rommehed Borlänge
Köksmagasinet Marie Nilsson Konferenslokal Rommehed Borlänge

Innan jag tog semester träffade jag Fredrik på Frykbergs kaminer, vad passar bättre än en gammeldags kamin vid en av alla murstockar i Stambaracken i Rommehed? Vem vet det kanske blir fler känns som om dessa produkter passar ihop! Det har landat silestoneskivor, rostfria diskbänkar samt kök från Lidhults & Kungsäter, det ska bli så kul att komma hem och färdigställa det hela.

Andra funderingar som snurrar i skallen… den 200 kvm stora lokalen åt andra hållet vad ska vi hitta på där? Ni följer väl Julias Instagram Rommehed9 samt FB Rommehedslägret9 kom gärna med förslag på vad man kan använda lokalen till. Självklart konferens och utbildningar för företag som vill hålla till i en lite mer historisk miljö som omväxling till de supermoderna anläggningar som redan finns inne i stan.

Kanske jubileumsklassfester med mat från restaurang officersmässen eller varför inte en släktträff där ni själva fixar mat & dryck… ni hittar priser på lokalhyra på FB Rommehedslägret9 där kan ni även boka lokalen. Jag har även en ide om att få till en spanskakurs där man inte bara skall lära sig prata lite enklare spanska jag tänker att man går ett steg vidare och även lagar mat och kanske dansar lite salsa, ja vad tror ni? Kan det finns intresse eller är jag ”ute och cyklar”.

Sen har jag ju hela övervåningen med tre stora kontorsrum och gemensamt utrymme som innehåller kök växer fram där. Jag tänker mig att man kan dela ett rum på två eller flera småföretagare eller hyra ett helt rum själv. Tanken är ju att det ska bli lite winwin – företagare som matchar varandra och kan samarbeta i ett nätverk. Lite bloggande blev det ju också på semestern och idag har jag faktiskt hunnit skissa på några kundkök med. Känner på mig att det kommer att bli riktigt bra i Romme under hösten.

Vi ses väl den 6:e september???