Ny köksutställning på Rommehed under våren

Välkomna till
köksmagasinets
nya blogg!

Finare dag att börja blogga kan man ju inte hitta…

Köksmagasinet köksblogg februari 2019

Tänkte att jag skall försöka underhålla er som är intresserade av att följa en köksdesigners liv. Här kommer att blandas hej vilt från tider som varit (jag firar ju 20 år med Köksmagasinet i år). Vad som händer i nutid, samt planer och tankar inför framtiden. Jag tänker att kan Dagny 106 år så borde ju jag som är precis hälften så gammal kunna hantera en blogg. Skulle det visa sig att ingen vill följa mig så har jag i alla fall ett bra utkast till mina memorarer! Ni som känner mig vet att jag lever på att rita, planera och sälja kök. Jag har en köksutställning sedan 15 år på Mejeriet Norsgatan 13 i Leksand.

Köksmagasinet köksblogg utställning Leksand februari 2019

Köksmagasinet öppnar köksutställning i Borlänge

I år blir ett speciellt år i mitt köksliv. Inte bara på grund av 20 årsjubileet utan mest för att jag förvärvat en fastighet på Rommehedslägret i Borlänge. Där kommer jag under våren bygga upp ett kontor & showroom. Här på köksbloggen kommer jag att hålla dig uppdaterad och dela med mig av hur den nya verksamheten växer fram. Nedan kan du se en skiss över det gamla militärlägret. Pilen visar var jag kommer att lägga stor del av min tid under våren.

Köksmagasinet köksblogg utställning Rommehed februari 2019

Hyr ett färdigt kök i Leksand och laga mat i glada vänners lag

Jag kommer att ha kvar några miljöer och ett kontor på mejeriet i Leksand så jag har möjlighet att träffa kunder där. Tills dess att jag meddelar nåt annat så kommer mina öppettider i Leksand att vara torsdagar 13-18 samt lördagar 10-13! På Mejeriet i Leksand har vi ett inkopplat kök som du kan hyra ifall du vill laga mat i glada vänners lag utan att stöka till hemma, bra ide, men inte så många som förstått hur bra den är…  under julskyltningen i december bakade jag, dotter Madelene och mamma Barbro bröd i köket, för att ge ett exempel på hur det kan användas, det var dock mjöl överallt efteråt.

Köksmagasinet köksblogg hyr ett kök i Leksand februari 2019

Nej nu får det väl räcka för denna gång, dumt att trötta ut er i första inlägget. Tjingeling!