Från ruckel till drömhus – ett spännande projekt

För ca 5 år sedan köpte vi ett gammalt plåthus utmed älven i Borlänge. Det var nog ingen annan som såg potentialen så vi fick det till ett bra pris… eller också såg alla andra vilket jäkla jobb det skulle innebära att få nån ordning på huset 🙂

Nåväl vi har under de senaste åren filat på vårt ruckel för att få det till någon form av “drömhus”… om det är färdigt undrar ni? Tveksamt… vi kallar det under utveckling… men det växer så sakteliga fram något utöver det vanliga på denna fantastiska tomt som låg gömd bland en massa träd när vi tog över. Vill du följa det projektet så kan du titta in på vår gamla blogg “dromhuspg

Köksmagasinet blogg drömhus

Det är dock inte lätt att fullfölja ett projekt när man har förmågan att hitta på nya projekt innan man avslutat det man påbörjat. Min andra hälft blir ofta lite trött på mig men han är följsam och brukar hänga med i de kraftiga svängningarna. Jag vet att när han säger nej då menar han nej och då är det ingen ide att ta strid. Projektet vi har på gång ute på Rommehedslägret var dock något som han verkade gilla. Vi har lovat varandra att detta ska bli ett roligt projekt som får ta den tid det tar… under helgen som var körde vi första flyttlasset från Leksand.

Jag har fått hjälp av mor och far också, kul att göra nåt tillsammans

Köksmagasinet blogg drömhus

Köksmagasinet öppnar under våren nytt showroom och matlagningskök i Rommehedslägrets anrika lokaler

Har du en eller vet någon som har en verksamhet inom inredning/ byggnation eller närliggande branch som passar ihop med vår verksamhet, finns det utrymme för samarbete och möjlighet att hyra in sig i lokalerna. Det kommer att finnas  kontor samt stora ytor för tillfälliga event.

Vi vill samla intressanta företag inom inredning, styling, byggnation, renovering, byggnadsvård och återbruk. Andra företag som kan vara intressanta i sammanhanget … mäklare, arkitekter, husleverantörer, fotografer, filmproduktion, reklam, konferens, utbildning.

Tveka inte att höra av dig med ideer och förslag! Ju tidigare du hör av dig desto lättare att planera hur lokalerna skall användas.

Köksmagasinet blogg drömhus

Köksmagasinet blogg drömhus

Ha det fint!