Rommehed köksutställning börjar ta form

Då bloggar vi vidare då… vad har hänt sen sist? Nu har vi lämnat tillbaka släpkärran och slutat flytta grejor från Mejeriet i Leksand till Rommehed. Nu måste vi få bygga upp lite på nya stället innan vi flyttar in nåt mer där. Det ser ut som en enda stor köksbomb på nya stället.

Rommhed köksutställning 1

Rommehed Köksutställning 2

I Leksand gapar det lite tomma väggar här och där… jag hoppas dock på att det ramlar in lite nya deltagare i Dala Inredningsgrupp som vill visa sina produkter i vår härliga miljö på mejeriet!

Mejeriet köksutställning Leksand väggarna lite tomma

Jag känner mig dock nöjd i mitt beslut att vara kvar i Leksand till viss del det hade känts tomt annars det är ju många år jag använt till att rita fina kök åt Leksingarna… nu kan man ju dessutom för tredje året hoppas på avancemang för vårt älskade LIF. I skrivande stund är många på väg till Mora för daladerbymatchen ?
Under veckan flyttade Lycka Form in på Mejeriet med sina härliga mattor, filtar, postlådor mm med moderna mönster i dalastil. Jag hälsar Mia välkommen och hoppas hon skall trivas.

Köksmagasinet Lycka Form

Tisdag onsdag tog jag en snabbtur till Stockholm. Dels för att hälsa på barnen men också för att få lite inspiration inför uppbyggnaden av nya utställningen. Jag och Cecilia min härliga kollega på Kungsholmen besökte Ett vackert kök i Bromma som säljer Kungsäter, Tibro, Canada & Classonskök. Mycket fin utställning måste berömma Lotta och Monica för deras stilsäkra smak! Var även in i Kvänumköks utställning… kändes inte som om jag riktigt passade in där… kände mig lite som Pippi på rymmen ? gör mig nog bäst i min militärbarack på Rommehed ! Ja den ja den ska jag få fullt tillträde till imorgon då fastighetsaffären ska avslutas. Jag brinner av nyfikenhet på hur ”Markan” ser ut inuti.

Rommehed Markan köksutställning
På tal om Cecilia så har hon den i särklass roligaste dörrskylt jag någonsin sett…
”Alltid öppet… när jag är här!” ?