Flyttlassen går till Rommehed

Oj nu slank tiden iväg… inget bloggande på 2 veckor… inte på grund av att jag varit sysslolös utan tvärtom. Flyttlass på flyttlass har burits in i nya lokalerna i Rommehed. Det har även städats och pyntats för att förra lördagen hålla 20 årsfest i lokalen.  Dottern som fyllde år och min lillebror spelade i lustiga glasögon. Temat var guld och svart.

koksmagasinet-blogg-rommehed-fest-1

koksmagasinet-blogg-rommehed-fest-2

koksmagasinet-blogg-rommehed-fest-3

Det blev en lyckad tillställning och nu vet vi att det är en tänkbar aktivitet att nyttja ytan till… känns dock som om någon form av kontorsverksamhet hade känts lugnare.

Kontorslokaler att hyra på Rommehed hos Köksmagasinet

Jag har annonserat om ledigt utrymme att hyra både på mejeriet i Leksand och i Rommehed lägger in annonserna här också ifall ni hör nån som är intresserad!

koksmagasinet-blogg-rommehed-lokal-uthyres

Varsam och smart köksrenovering är bra för miljön

Ibland får man göra annat än sälja och leverera nya Lidhults kök… har hjälpt en “gammal” kund/bekant att fräscha upp sitt kök som de installerade för 19 år sedan… ibland håller köken lite för länge!

koksmagasinet-blogg-renovering-kok-1 koksmagasinet-blogg-renovering-kok-2 koksmagasinet-blogg-renovering-kok-3 koksmagasinet-blogg-renovering-kok-4 koksmagasinet-blogg-renovering-kok-5

Hursomhelst kul att få hjälpa till med lite uppfräschning av befintligt kök och dra sitt strå till stacken för att värna om miljön… är ni nyfikna på hur det såg ut innan?

koksmagasinet-blogg-renovering-kok-6 koksmagasinet-blogg-renovering-kok-7

Tänk vad lite färg och tapeter kan göra!

Förra veckan började man få lite vårkänning, gruset kom fram på gårdsplanen så jag införskaffade påskliljor att ställa ut på trappen men ack så lurad man blev i år igen! Nu har snön vräkt ner i två dagar och snöskottning har blivit morgonsyssla igen… hoppas dock att våren kommer tillbaka snart!

koksmagasinet-blogg-varkanslor-1 koksmagasinet-blogg-varkanslor-2 koksmagasinet-blogg-varkanslor-3

Idag ska jag åka en vända till Ludvika, imorgon är det måttning av kök och på torsdag efter att jag haft öppet på mejeriet i Leksand 13-18 ska jag få tillgång till den del av fastigheten i Rommehed där jag ska ha mitt showroom.

Gissa om jag längtar tills dess ?!