Att flytta köket till ett annat rum kan ge ett fantastiskt resultat

Ta vara på erfarenheter och tips från en köksdesigner

Då har det gått en vecka igen då… I måndags fick jag service på diskmaskin, frys och kaffemaskin skönt att allt funkar igen :)… började såklart med ett simpass… därefter lyssnade jag på Borlänges näringslivschef Angelica Ekholm som föreläste under Rotarylunchen på Scandic. Intressant och energifylld kvinna!

köksmagasinet-blogg-rotary-angelica-ekholm-borlänge-näringslivschef

Att tänka utanför ramarna kan ge köksplaneringen nya möjligheter

Innan jag tog kväll besökte jag trevlig kund utanför Borlänge och gladdes över hur fint deras kök blev. Detta var en kund som lyssnade på mina idéer till fullo och flyttade köket till det rum som tidigare användes som vardagsrum… och jag måste säga att det kändes som om köket aldrig hade legat på annat ställe i huset, kul!

köksmagasinet-blogg-kundkök-nöjdkund-kök-flyttat-till-vardagsrum

Tisdagen började med att gräva fram vatten & avloppsrör i Rommehed för att komma åt att sätta igång vattnet… också ett jobb som måste göras!

köksmagasinet-blogg-rommehed-sätta-pa-vatten

köksmagasinet-blogg-rommehed-sätta-pa-vatten

Återbruk av kök

Till lunch var det dags att infinna sig på Science Park för en workshop i cirkulär ekonomi. Detta var min första riktiga workshop.  Den enda jag varit med på tidigare är den jag har ihop med Lasse.. he works and I shop… skämt åsido mycket intressant ämne, speciellt med tanke på att jag tänkt jobba lite mer med återbruk av kök framöver, man behöver ju inte byta ut allt det går faktiskt att komplettera och modifiera. Mer om detta framöver!

I onsdags var det projektmöte i Rommehed med elektriker och VVS:are.

Torsdagen i Leksand bjöd både på besök hos kund som får sitt Lidhultskök monterat samt lunch hos andra trevliga kunder som ville visa upp sitt härliga kök! Tänk vad många fina hem jag får se! Öppet på mejeriet 13-18 som vanligt.

köksmagasinet-blogg-kundkök-lidhultskök-nytt-monterat-nöjd-kund

I fredags blev det lite “day off”, jag hade bad dag med William 3 år, härligt att få vara faster ibland!

Sista jobbsamtalet innan kvällen var från en kund som ville berätta hur nöjd hon var med nya köket. För att ni inte ska tro att det alltid går som på räls avslutar jag med en bild jag fick från en snickare under veckan där han undrade hur han skulle få in armen i det här skåpet och dra åt bänkskivan… hmm… tänkte inte på det men han löste det hela, guldstjärna till honom!

köksmagasinet-blogg-kundkök-litet-skåp-med-utmaningar