En brasa i Vauni kaminen och en kaffe samt återhämtning

Endast köksdesignern Marie Nilsson är vaken

Tidig söndagsmorgon 05.43, endast “köksdesignern” är vaken 🙂

Tände en brasa i VAUNI kaminen i köket och tog en kopp kaffe. Man får ju ligga i nu om man ska hinna med allt. Blogga, träffa kunder, rita, sälja kök, plocka ner skåp i Leksand, flytta skåp till Romme, leta nya hyresgäster på båda ställena, hinna träna och vara GLAD, men vet ni, jag får energi av detta. Ju mer jag har att stå i desto bättre mår jag.

Gäller bara att se till att återhämta sig mellan varven och för min del innebär det att sova som en “gris” när jag väl lägger mig ner.

Vauni kaminer Köksmagasinet

Köksmagasinet Kaffemaskin Favoritmugg Leksands IF

En härlig vecka innehåller både arbete och träning – en stor klapp på axeln

Snabb veckoresume för er som undrar hur en vecka i “mitt värdelösa liv” kan se ut… och för er som orkar läsa….

Måndag

I måndags började jag såklart dagen med att simma, sedan hade jag äran att vara gäst på en Rotarylunch och lyssna på Sven Jansson som pratade under rubriken ”Borlänges förvandling – tolvhundra firmor på 120 år”. Spännande prat om hur handeln i vår stad sett ut genom historien.

Borlänges förvandlig 1200 firmor på 120 år

Tisdag

Tisdag ett “litet” bakslag när jag äntligen ställde mig på vågen för första gången i år… nu blir det åtstramningar!

Kundbesök för uppmätning i Kvarnsveden.

En vända till Ludvika för uppmätning av ett kök hos ny tänkbar kund samt ett par timmar på Elbolaget där jag har ett kök uppsatt och gott samarbete sedan många år vad gäller vitvaror. Jag brukar ju säga att om alla gör det de är bra på så blir det bra, och så är fallet vad gäller vitvaror, jag lämnar med varm hand över till Andreas och Anki.

Var tvungen att cykla 30 min innan jag la mig… åtstramningen ni vet.

Köksmagasinet köksutställning Ludvika Elbolaget

Onsdag

I onsdags provade jag body/balance och det borde jag ju såklart ha gjort för flera år sedan för var det nåt jag inte hade så var det balans… men det får bli ändring på det från och med nu… lite simning efter detta eftersom jag ändå var i Maserhallen i Borlänge.

Torsdag

I torsdags bar det av till Leksand som vanligt. Hjälper Stina en “gammal” kökskund som nu skall renovera andra delar i huset. Badrum & garderober är ju också nåt jag hjälper till med!

Öppet i utställningen på Mejeriet mellan 13-18 och hade besök av kunder från Leksand, Lindesberg och Boda. En del snickarsupport och problemlösningar under dagen då jag har fyra kök under montering denna vecka.

Fredag

Fredag simning innan möte med Länsstyrelsen i Rommehed, fastigheterna jag köpt är ju byggnadsminnesmärkta så man får fara fint fram. Bra möte och det kändes positivt!

Bra och utvecklande lunch med Helene på Bygg Dialog… efter detta fika i nytt kök hos härlig kund nånstans utanför Borlänge. Leksands IF vann med 5-1!

Köksmagasinet nytt kundkök levererat Borlänge

Lördag

Lördag… tidig avfärd till Leksand, detta innebär numera att både Lasse och släpkärran är med. Jag hann med ett kundbesök innan jag öppnade kl 10. Mor och far stannade till på väg hem från Fjätervålen, de bjöd på Broccolisoppa och bärhjälp. Vilka fantastiska föräldrar jag har och vilken följsam make. Jag blir tårögd!

Jag hann med att sälja ett Lidhultskök under tiden som de andra bar köksskåp, sen körde vi till Rommehed och lastade av flyttlass nummer två…

Lördagskvällen ägnades åt ritarbete och återhämtning… och för er som undrar… nej jag hann inte med att dricka bubbel denna vecka, nåt får man göra avkall på!

Så vips nu är det söndag, ny dag,  nya möjligheter, lite rita kök, skruva skåp och planera nästa veckas projekt blir det idag och kanske lite skidåkning på TV när jag cyklar 🙂

Kram på er och var rädda om varandra!